recruiter interviu candidat manager feedback intrebari

Recruiterul nu e bau-bau!

Dacă ar înțelege asta toți candidații, ce frumoase și autentice ar fi discuțiile noastre face-to-face! Dragi candidați, nu veniți la noi ca la evaluarea națională, nu suntem aici să vă judecăm, să vă desființăm sau să vă punem în dificultate! Pur și simplu încercăm să vă cunoaștem și să ne dăm seama împreună dacă vă potriviți sau nu cu rolul/echipa/compania. Doar dacă suntem autentici de ambele părți putem face asta, altfel, nu căutăm răspunsurile corecte și nu ajută să le primim ca la carte. Nu alergăm după perfecțiune, pentru că nici compania noastră nu e perfectă. Dincolo de expertiză, trebuie să existe deschidere și motivație, altfel, ne amăgim unii pe alții și povestea nu va fi una cu happy-end.

Puneți întrebări, fiți îndrăzneți, citiți printre rânduri!

Mi-e dor de candidații sinceri, pasionați, curioși și dornici să descopere ce e dincolo de un JD sau de ușile frumoase ale companiei în care au intrat. Puneți întrebări, fiți îndrăzneți, citiți printre rânduri! Un recruiter bine pregătit va aprecia întotdeauna o astfel de abordare, dincolo de studii, certificări sau experiențe anterioare.
Nu suntem bau-bau, ci dimpotrivă, venim în ajutorul vostru, fie cu întrebări suplimentare, fie cu un feedback constructiv, care poate vă îndrumă spre un alt rol din organizație sau chiar spre un alt domeniu. Dacă nu vă luăm în echipă, nu înseamnă că nu ați reușit să „luați” interviul, ci poate că vă scutim de o experiență care nu s-ar fi terminat bine oricum. Îndrăzniți, intrați, puneți întrebări, fiți autentici, convingeți!